Kontakt

Kontakt

Tel: +387 61 221 470
Fax: +387 33 671 523
Email: behar.doo1991@gmail.com

Posjetite nas na: Facebook, OLX, roba.ba i Instagram

BEHAR d.o.o.: Globalne inovacije sa lokalnom ekspertizom

Osnovan 1991. godine, BEHAR d.o.o. predstavlja ključni subjekt u integraciji domaćeg tržišta sa proizvodima svjetske klase renomiranih proizvođača. Nastanak naše kompanije bio je vođen jedinstvenim ciljem: ponuditi neusporediv asortiman proizvoda za zaštitu bilja, organsku proizvodnju, kontrolu štetočina i dezinfekciju. Tokom godina, pažljivo smo proširili naš paletu proizvoda, osiguravajući da zadovoljimo rastuće potrebe naših klijenata.

U BEHAR-u, naša snaga leži u partnerstvu sa svjetski priznatim proizvođačima, što nam omogućava da donesemo najbolje od međunarodnih inovacija na naše lokalno tržište. Naši cijenjeni partneri su industrijski giganti kao što su Detia Degesch GmbH, EMRO Japan, Chromos Agro d.d., Adama Ltd., BASF, Bayer, Sygenta i brojni drugi. Ova bogata mreža saradnje osigurava da smo uvijek na čelu tehnološkog i proizvodnog napretka.

Naša posvećenost seže dalje od pukog snabdijevanja proizvodima; mi dajemo prioritet našim kupcima iznad svega. U BEHAR-u, svaka interakcija s klijentom je podržana našom posvećenošću kontinuiranoj kvalitetnoj usluzi. Razumijemo da se potrebe naših klijenata stalno mijenjaju i posvećeni smo prilagođavanju i rastu u tandemu s tim potrebama.

BEHAR d.o.o. je više od samo dobavljača; mi smo partner od povjerenja u razvoju, posvećeni da Vam najbolje od globalnog napretka u poljoprivredi i suzbijanju štetočina dovedemo na kućni prag. Uz našu široku paletu proizvoda i nepokolebljivu posvećenost izvrsnosti, mi smo Vaš izvor inovativnih rješenja u zaštiti bilja i šire.